Què fem?

ImprimirImprimirEnviar a un amicEnviar a un amic

NoVA és una organització pionera en el desenvolupament, disseny i execució d’intervencions internacionals en favor de la pau que aporten la seva ajuda a poblacions víctimes de conflictes armats sense discriminació per raça, religió o ideologia política. Amb experiència a l’Orient Mitjà, Europa i Àsia, NoVA treballa en cooperació amb la societat civil víctima de conflictes armats i amb nombroses xarxes internacionals, campanyes i iniciatives de la societat civil europea i mundial per:

1. Promovem intervencions internacionals en favor de la Pau
NoVA promou intervencions internacionals en favor de la pau aportant la seva ajuda a poblacions víctimes de conflictes armats sense discriminació per raça, religió o ideologia política. Amb experiència a l’Orient Mitjà, Europa i Àsia, NoVA encoratja la utilització i l’estudi d’estratègies civils i no militars per defensar la legalitat internacional, la igualtat i la justícia enfortint les iniciatives de la població que més pateix la violència i més pot contribuir a superar-la. En cooperació amb Nonviolent Peaceforce i la Xarxa Europea de Serveis Civils de Pau, NoVA realitza conferències internacionals i crea materials per encoratjar que institucions promoguin la creació d’una infraestructura en favor de la Pau basada en la promoció d’un Servei Civil de Pau (SCP).

2. Volem promoure que les polítiques i pràctiques de les nostres institucions estiguin al servei de la pau
Com un actor compromès i políticament independent, NoVA proporciona idees innovadores, anàlisis i publicacions que volen influir en les polítiques i les pràctiques dels actors estatals i no estatals a Europa i altres àmbits internacionals en matèria de promoure la construcció d’una infraestructura al servei de la seguretat i una acció exterior en favor de la pau. Encoratgem als poders públics i la societat civil a donar suport a les estratègies civils i noviolentes en marxa en diversos conflictes internacionals. Les mateixes eines les utilitzem per encoratjar que els mitjans de comunicació millorin la seva cobertura informativa dels moviments noviolents.